17 Temmuz 2014 Perşembe

XTicaret Sistem Nasıl İşliyor? Nasıl Para Kazanılır?

XTicaret Sistemi Nasıl İşliyor?

XTicaret üyeliğini tamamladıktan sonra sol kısımda bulunan menülerde kategorilere ayrılmış ürünleri bulabilirsiniz. Bu sistemde asıl amaç satış ortağı olduğunuz ürünlerin ana sayfasına müşterileri göndermektir. Satış ortağı olduğunuz ürünlerin ana sayfasına gönderdiğiniz müşteri ürünü satın aldığında sizde komisyon kazanırsınız.

Yeni başlayacak arkadaşlar şu soruyu merak edebilir. Bize sorulan soruların başında da ürünün ana sayfasına benim gönderdiğim nasıl anlaşılıyor? diye oluyordu. Şimdi bu soruya cevap verelim. Xticaret satış ortaklığı platformuna üye olduktan sonra hangi ürünü seçerseniz seçin size özel link verilmektedir. Bu özel linki tıklayan müşteri ürünün ana sayfasına otomatik olarak yönlendiriliyor. İşte sizin özel referansınızla ana sayfaya giden müşteriyi siz göndermiş oluyorsunuz. Ürünü satın aldığında da kazanılan komisyon sizin hesabınıza anında aktarılıyor.

Bu sistemin en güzel yanlarından bir tanesi de diyelim ki müşteri sizin referansınıza tıkladı fakat ürünü satın almadı. Daha sonra sizin referansınıza tıklamadan direk ürünün ana sayfasına gitti ve ürünü satın aldı. Bu durumda da yine komisyon size aktarılıyor. Çünkü bu ürünün tanıtımını daha önceden de olsa siz yaptınız.

XTicaret Sisteminden Nasıl Para Kazanırım?

XTicaret ürünlerinin tanıtımını yapıp para kazanmak gerçekten çok kolay bir yöntemdir. Bu sistemde ne kadar para kazanacağınız tamamen sizin potansiyelinize bağlıdır. Kendinize ait bir sitenizin olması şart değil. Satış ortağı olduğunuz ürünleri tanıtmanın çok yolu var. Bu yollardan en basiti kendinize ait olan sosyal paylaşım sitelerinden paylaşım yaparak binlerce insanın referans linkinize tıklamasını sağlayabilirsiniz. Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım yaparken ürün hakkında kısa bir açıklama yaptıktan sonra daha fazla bilgi için tıklayınız yazarak referans linkiniz üzerinden ürünün ana sayfasına yönlendirebilirsiniz.

Diğer basit olan bir yöntem ise forumlarda tanıtım yazıları yazarak referans linki üzerinden forum ziyaretçilerini ana sayfaya yönlendirilmesidir.


Fakat şunu bilmenizi isteriz ki en güzel internetten para kazanma yöntemi kendinize ait olan bir web sitesi açmak veya ücretsiz bloglar kurarak burada ürünler hakkında paylaşımlar da bulunmaktadır. Sitenizde veya ücretsiz bloglarınızda yazdığınız makaleler sayesinde siteniz Google arama motorunda ilk sayfaya çıkacak ve sitenizi binlerce insanın ziyaret etmesini sağlayabileceksiniz. Sitenizi binlerce insanın ziyaret etmesi demek bu işten çok ciddi paralar kazanmanız demektir.

Bir sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle.

Şimdiden bol kazançlar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder