2 Temmuz 2014 Çarşamba

XTicaret Nedir?

Xticaret başkalarının ürünlerini tanıtarak veya satarak para kazanmaktır. Binlerce ürün sahibi ürünlerini bu platforma ekleyerek ürünlerine satış ortağı olabilecek insanları bulabilirler. Xticaret'te ürünlerini koyan ürün sahipleri satış ortakları tarafından ürünlerinin satılması durumunda satış ortaklarına ödeyeceği komisyon tutarlarını belirler.

Sitemizde xticaret ile ilgili bütün bilgileri bulabileceğiniz gibi hangi ürünleri satabileceğiniz hakkında da sizlere bilgiler vereceğiz.

Xticaret satış ortaklığı platformu ile nasıl para kazanılacağını öğrenebilmeniz için sizlere aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ediyoruz.




XTicaret Satış Ortaklığı Platformu İle İnternetten Hemen Para Kazanmaya Başlayın!!

Satış ortaklığı sistemi ingilizce olarak Affiliate marketing sistemi olarak bilinmektedir. Bu sistem yurt dışında 10 yılı aşkın süredir işlemekte ve milyonlarca kişiye para kazandırmaktadır. Türkiye'ye de bu sistem 4 sene önce gelmiş ve binlerce kişiye çok ciddi kazanç kapıları açmıştır. Türkiye'deki ilk satış ortaklığı platformu da XTicarettir.

Xticarette kazanacağınız komisyonlar anında hesabınızda birikmekte ve minimum 50 TL ye ulaştığınızda banka hesap numaranıza paranız yatmaktadır. XTicaret satış ortaklığı platformunda ödemeler ayda 2 kere yapılmaktadır. Minimum 50 tl ye ulaşmak için ortalama 2 ürün satmanız yeterli olacaktır ki siz günlük olarak bile 2 üründen çok daha fazlasını satabileceksiniz.

Xticaret satış ortaklığı platformunda bulunan ürünlere %5 ile %70 arasında komisyon veren ürünler bulunmaktadır. Bu ürünlerden istediğinize satış ortağı olabilir ve her bir satıştan komisyon kazanabilirsiniz. 


Xticaret satış ortaklığı platformu ve satış ortaklığı sisteminden başarılı olmanız için size çok yardımcı olacak bir eğitim seti olan Goomass Eğitim Kiti'ni sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz. Bu eğitim seti satış ortaklığı sistemi hakkında bilmeniz gereken bütün püf noktaları size öğretecek ve çok ciddi kazançlar sağlamanızı sağlayacak.

Goomass Eğitim Kiti hakkında daha fazla bilgi almak ve satış ortaklığı sistemi ile para kazanmak istiyorsanız "Günde 100 TL İnternetten Para Kazanma" başlıklı siteden araştırma yapabilirsiniz.

Şimdiden sizlere bol kazançlar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder