10 Eylül 2014 Çarşamba

XTicaret Satış Ortaklığı Sisteminde Ürün Seçimi

Xticaret satış ortaklığı sisteminde satış ortağı olduğunuz ürünlerin sizin referansınızla satılması durumunda çok ciddi komisyonlar kazanırsınız. Bu sistemden para kazanabilmek için en önemli kural doğru ürünerin satışına ortak olarak bu ürünlerin tanıtımını yapmanızdır.

Eğer popüler olmayan yani çok fazla aranmayan ürünlerin satış ortaklığını yaparsanız o kadar emek vermenize rağmen para kazanamaz ve bu işten soğursunuz. Yani kısacası burada anlayacağınız xticaret'te bulunan ürünlerden popüler ve arama hacmi çok olan ürünleri seçmelisiniz.

Xticaret Ürünleriden Peki Hangisini Seçmeliyim?

ilk olarak şu konuda sizlere bilgi vermek istiyorum. Xticaret satış ortaklığı sisteminde seçtiğiniz ürünlerin sağ tarafında satış istatislikleri bulunmaktadır. Bu istatislikler ürün seçmenizde sizi yanıltabilir. Çünkü bu istatislik sadece ürün sahibinin kendi sitesiden yaptığı satışları gösterir. Yani satış ortaklarının yaptığı istatisliği göstermez. Bazı ürün sahipleri sitelerini cok acemice hazırlamış olabilirler. Bu yüzden de ürünleri çok satılmamış olabilir. Siz satılacağına inandığınız ürünü seçerek bu ürün için güze bir site dizayn ederek çok ciddi satışlar yapabilirsiniz.

Xticaret'te yine ürün seçerken dikkat etmeniz gereken bir diğer hussusta ürünün popüler olmasıdır. Yani ürün için google adsense aracılığı ile reklam verilmiş mi? Bunu şöyle düşünebilirsiniz. Televizoyondaki reklamlardaki ürünler nasıl bir anda popüler olursa google adsense üzerinden reklam verilen ürünlerde bir anda popüler olabilmektedir.

Xticaret satış ortaklığı sisteminde seçtiğiniz ürünün tanıtımını yapacaksanız anahtar kelimeleri doğru seçmeli ve sadece o ürünün kategorisine uygun bilgilerle sitenizi donatmalısınız. Buna bir örnek vermek gerekirse araba yedek parça sitesinde bir kozmetik ürününün satış ortaklığını yaparsanız kimse almaz. Bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz. Siz hangi ürünü seçerseniz o ürünün kategorisinde bilgilerle sitelerinizi donatınız.

Domain Seçerken Dikkatli Olun.

Xticaret satış ortaklığı sisteminde bir ürünün satışına ortak oldunuz ve site açarak bu ürünü tanıtmak istiyorsunuz. O zaman seçeceğiniz alan adına çok dikkat etmelisiniz. Çünkü uyduruktan bir domain adı alırsanız bu işte ki ciddiyetsizliğinizi gösterir ve ürün satışında normalinden çok daha az satarsınız.

Bu saydığımız hususlara dikkat ederseniz xticaret satış ortaklığı sisteminden ciddi anlamda kazanç saağlayabilir ve hiç ummadığınız paraları kazanabilirsiniz. Siz yeter ki isteyin. İsteyen her şeyi yapar ve başarılı olur.

Sizde xticaret satış ortaklığı sistemine üye olmak ve para kazanmak istiyorsanız buradan XTicaret satış ortaklığı platformuna üye olabilirsiniz.

Şimdiden sizlere bol kazançlar dileriz.

1 yorum:

  1. www.melisakozmetik.com SATIŞ ORTAKLIĞI PROGRAMINA başlamıştır. satışlar referans üzerinden yapılıyor. satılan her üründen %12,5 genel satış tutarı üzerinden komisyon verilecektir. para garantidir. ilgilenenler sitemize üye olarak üye bölümünden satış ortaklığı başburusunu belirtsinler sizlerle en kısa sürede haberleşerek sisteme kabul edilerek referans numaranız verliecektir.web siteniz olsun olmasın farketmez. sosyal medya , instagram ve bloglarınızdan da müşteri yönleriebilirsiniz.

    bilgi@melisakozmetik.com

    YanıtlaSil