27 Temmuz 2014 Pazar

XTicaret Satış Ortaklığı Sistemi Ücretli midir?

Evet arkadaşlar xticaret'te standart satış ortaklığı platformuna üyelik bir kereliğine mahsus 20 TL'dir.  Xticaret satış ortaklığı platformunun ücretli olmasının en büyük nedeni ise ciddi anlamda satış ortakları ile çalışmak istemeleridir.

Ücretli olan Xticaret satış ortaklığı platformu hem ürün sahipleri için hemde satış ortakları için büyük bir avantaj sağlamaktadır. Bu avatajların yanı sıra haklarınıda korumaktadır. Xticaret satış ortaklığı sisteminde yüzlerce satış ortağı olunabilecek ürünler bulunmaktadır. Bu ürünlerden istediğiniz kadarına satış ortağı olabilir ve para kazanabilirsiniz. Xticaret satış ortaklığı sistemi bir havuz gibidir. Satış ortakları ile ürün sahiplerini buluşturur. Müşterilerin satın aldıkları ürünün paraları Xticaret satış ortaklığı platformunda toplanır ve satış ortağı ile müşteriye paralar yatırılır.

Bu platformda para yatırımları 2 haftada bir yapılmaktadır. Yani aydı iki kere xticaret satış ortaklığı sisteminden para alırsınız. Tabiki bununda bir alt limiti olmaktadır. Minimum tutar 50 TL dir. 50 TL hesabınızda biriktiği an paranız hesabınıza yatırılır. Bu tutar çok komik bir rakamdır. XTicaret'te bulunan ürünlerden sadece 2 tane satsanız bile 50 TL yi geçecektir.

İnternetten para kazanma yöntemlerinden satış ortaklığı sistemi ile para kazanmaya karar verdiyseniz Xticaret satış ortaklığı sistemi ile çalışmanızı kesinlikle tavsiye ederiz. Satış ortaklığı sisteminin Tükiye'ye gelmesine ve tanıtılmasınıda xticaret satış ortaklığı sistemi  yardımcı olmuştur.

Xticaret hakkında bir sonraki yazılarımızda görüşmek dileğiyle. Hoşcakalın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder